Re-integratie
Outplacement
Coaching

Coaching

U heeft een werknemer in dienst die u graag wilt behouden en tegelijkertijd een loopbaanstap gunt. Of u ziet dat uw werknemer niet gelukkig is in zijn werk en wilt vanuit preventief oogpunt zoeken naar mogelijkheden om demotivatie en/of verzuim te voorkomen.

Er zijn diverse soorten van coaching. Hoogstede Coaching en Re-integratie biedt de volgende vormen van coaching aan:

Loopbaancoaching, waarbij het gaat om een goede match tussen de persoon en de taken / functie die iemand heeft. Dit kan gericht zijn op het vinden van andere rollen binnen de huidige organisatie of een andere functie binnen of buiten het huidige bedrijf.

Persoonlijke coaching, hier draait het om het persoonlijk functioneren van uw werknemer. Deze coaching is gericht op het vergroten van het eigen inzicht van de werknemer met als doel de persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Uit welke onderdelen bestaat het loopbaanadviestraject voor uw werknemer bij Hoogstede Coaching en Re-integratie? Klik hier voor een beknopt overzicht van activiteiten voor beide soorten van coaching.

Wat kost een coachingstraject?

Een traject van 6 maanden omvat 12 coachingsgesprekken (minimaal 1 uur), telefonisch en mailcontact.

Het tarief ligt tussen de € 2750,- en € 3000,- exclusief btw ; dit is inclusief een intakegesprek en een plan van aanpak.

Het totaaltarief van slechts een intakegesprek met een plan van aanpak is € 175,-.

Informatie en contact over loopbaan coaching

Maak gebruik van het contactformulier aan de linkerkant, neem rechtstreeks contact op via 06-43790138 of stuur een terugbelverzoek naar hoogstedecoaching@kpnmail.nl

Ik neem binnen 24 uur contact met u op.