Re-integratie
Outplacement
Coaching

Outplacement

Wanneer u om welke reden dan ook uw werknemer niet langer in dienst kunt houden, wilt u er als goed werkgever voor zorgen dat uw werknemer weer een nieuw perspectief krijgt. Dit betekent een investering van uw kant om uw werknemer een positieve overstap naar een nieuwe functie te laten maken. U wilt dat uw geld doelmatig en efficiënt besteed wordt.

Voor het slagen van een outplacementtraject is het van belang dat uw werknemer weer in zijn kracht komt en weet over welke (verborgen) kwaliteiten hij beschikt. Het zelfbeeld en de zelfwaardering zijn van grote invloed op het slagen van een nieuwe loopbaanstap. Welke rollen passen nog wel en welke niet meer? Daarnaast komt hier ‘personal branding’ om de hoek: hoe presenteert de werknemer zich naar anderen?

Uit welke onderdelen bestaat het outplacementtraject bij Hoogstede Coaching en Re-integratie? Klik hier voor een beknopt overzicht van de modulair in te zetten activiteiten.

Wat kost een outplacementtraject?

De kosten hangen af van de modulen die ingezet gaan worden. Wat kan de werknemer zelf en waarin heeft deze ondersteuning nodig? De samenstelling van de modulen worden vooraf bepaald, per fase van 3 maanden. Na de vrijblijvende kennismaking ontvangt u als werkgever een traject voorstel. Tijdens het traject wordt elke fase geëvalueerd en afgesloten met een rapportage die voor akkoord wordt voorgelegd aan de werknemer. Als werkgever ontvangt u aan het eind van het traject een eindrapportage.

De transitieregeling bepaalt vaak mede wat de werknemer kan besteden aan een outplacementtraject en /of een opleiding.

Een traject uitgaande van 6 maanden omvat 2 persoonlijke gesprekken per maand, tussentijds telefonisch en mailcontact en een 3-maandelijkse rapportage. Het tarief ligt tussen de € 2500 en € 4000 exclusief btw.

Na een vrijblijvende kennismaking wordt een offerte gemaakt. Na goedkeuring van de offerte door de opdrachtgever wordt een gedetailleerd plan van aanpak aangeleverd; deze fase is echter niet vrijblijvend. Mocht het traject door onverwachte omstandigheden niet worden voortgezet, dan wordt voor dit plan € 250 exclusief btw in rekening gebracht.

Tarief intakegesprek en plan van aanpak: € 325,-

Informatie en contact over outplacement

Maak gebruik van het contactformulier aan de linkerkant, neem rechtstreeks contact op via 06-43790138 of stuur een mail naar hoogstedecoaching@kpnmail.nl

Ik neem binnen 24 uur contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.