Re-integratie
Outplacement
Coaching

Coaching

U heeft een baan waarop u langzamerhand uitgekeken bent en u krijgt van uw werkgever de ruimte om mogelijkheden te verkennen. U wilt een loopbaanstap zetten en bent niet zeker van de richting waarin u die wilt zetten. Of u voelt zich niet langer gelukkig in uw werk en wilt vanuit preventief oogpunt zoeken naar mogelijkheden om demotivatie en/of verzuim te voorkomen.

Er zijn diverse soorten van coaching; Hoogstede Coaching en Re-integratie biedt de volgende vormen van coaching aan:

Loopbaancoaching, waarbij het gaat om een goede match tussen u en de taken /functie die u heeft. Deze coaching kan gericht zijn op het vinden van andere rollen binnen de huidige organisatie of een andere functie binnen of buiten het huidige bedrijf.

Persoonlijke coaching, hier draait het om uw persoonlijk functioneren. Deze coaching is gericht op het verbreden van uw scope met als doel uw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Uit welke onderdelen bestaat het loopbaanadviestraject bij Hoogstede Coaching en Re-integratie? Klik hier voor een beknopt overzicht van activiteiten voor beide soorten van coaching.

Wat kost een coachingstraject?

Een traject van 6 maanden omvat 12 coachingsgesprekken (minimaal 1 uur), telefonisch en mailcontact.

Het tarief ligt tussen de € 2750,- en € 3000,- exclusief btw; dit is inclusief een intakegesprek en een plan van aanpak.

Het totaaltarief van slechts een intakegesprek met een plan van aanpak is € 175,-.

Informatie en contact over loopbaan coaching

Maak gebruik van het contactformulier aan de linkerkant, neem rechtstreeks contact op via 06-43790138 of stuur een terugbelverzoek naar hoogstedecoaching@kpnmail.nl

Ik neem binnen 24 uur contact met u op.