Re-integratie
Outplacement
Coaching

Outplacement

U bevindt zich in de omstandigheid dat u uw werkgever moet gaan verlaten. Dit kan zijn vanwege een conflict, reorganisatie, faillissement of omdat u bij deze werkgever geen loopbaanstappen meer kunt zetten.

Ik ondersteun u bij het vinden van een nieuwe baan en neem daarbij de vraagstukken van de huidige maatschappij mee. Concurrentie, veranderende beroepen en functiekenmerken, gebruik van social media als netwerk- en sollicitatie methodieken.

Het belangrijkste is dat u herontdekt en weet wie u bent, wat u kunt en wat u wilt bereiken en dat we samen kijken naar de weg waarlangs u dit gaat bereiken en borgen. Dit pakken we planmatig aan en vooral op uw persoonlijke situatie afgestemd.

Het outplacementtraject varieert van aandacht voor uw zelfvertrouwen en innerlijke kracht tot en met een stevige presentatie aan werkgevers van wat u hen te bieden heeft. U leert de arbeidsmarkt te verkennen en een netwerk op te bouwen. U leert een vertaalslag te maken van uw (ontslag) situatie en van uw kwaliteiten naar een goed netwerk- en /of sollicitatiegesprek.

Ik begeleid u graag in het vinden van deze passende baan. Ik bied hierbij maatwerk en sluit aan op uw mogelijkheden en mate van zelfsturing. Klik hier voor een beknopt overzicht van de modulair in te zetten activiteiten.

Wat kost een outplacementtraject?

De kosten hangen af van de modulen die ingezet gaan worden. Wat kunt uzelf en waarin heeft u ondersteuning nodig? De samenstelling van de modulen worden vooraf bepaald, per fase van 3 maanden.

De transitieregeling bepaalt vaak mede wat u kunt besteden aan een outplacementtraject en /of een opleiding.

Een traject uitgaande van 6 maanden omvat 2 persoonlijke gesprekken per maand, tussentijds telefonisch en mailcontact en een 3-maandelijkse rapportage. Het tarief ligt tussen de € 2500 en € 4000 exclusief btw.

Na een vrijblijvende kennismaking wordt een offerte gemaakt. Na goedkeuring van de offerte door de opdrachtgever wordt een gedetailleerd plan van aanpak aangeleverd; deze fase is echter niet vrijblijvend. Mocht het traject door onverwachte omstandigheden niet worden voortgezet, dan wordt voor dit plan € 250 exclusief btw in rekening gebracht.

Tarief intakegesprek en plan van aanpak: € 325,-

Informatie en contact over outplacement

Maak gebruik van het contactformulier aan de linkerkant, neem rechtstreeks contact op via 06-43790138 of stuur een mail naar hoogstedecoaching@kpnmail.nl

Ik neem binnen 24 uur contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.