Re-integratie
Outplacement
Coaching

Outplacement

U bevindt zich in de omstandigheid dat u uw werkgever moet gaan verlaten. Dit kan zijn vanwege een conflict, reorganisatie, faillissement of omdat u bij deze werkgever geen loopbaanstappen meer kunt zetten.

Ik ondersteun u bij het vinden van een nieuwe baan en neem daarbij de vraagstukken van de huidige maatschappij mee. Concurrentie, veranderende beroepen en functiekenmerken, gebruik van social media als netwerk- en sollicitatie methodieken.

Het belangrijkste is dat u herontdekt en weet wie u bent, wat u kunt en wat u wilt bereiken en dat we samen kijken naar de weg waarlangs u dit gaat bereiken en borgen. Dit pakken we planmatig aan en vooral op uw persoonlijke situatie afgestemd.

Het outplacementtraject varieert van aandacht voor uw zelfvertrouwen en innerlijke kracht tot en met een stevige presentatie aan werkgevers van wat u hen te bieden heeft. U leert de arbeidsmarkt te verkennen en een netwerk op te bouwen. U leert een vertaalslag te maken van uw (ontslag) situatie en van uw kwaliteiten naar een goed netwerk- en /of sollicitatiegesprek.

Ik begeleid u graag in het vinden van deze passende baan. Ik bied hierbij maatwerk en sluit aan op uw mogelijkheden en mate van zelfsturing. Klik hier voor een beknopt overzicht van de modulair in te zetten activiteiten.

Wat kost een outplacementtraject?

Na een vrijblijvende kennismaking met u en uw werkgever ontvangt de opdrachtgever een offerte. Na goedkeuring van de offerte wordt op basis van een intakegesprek met u een gedetailleerd plan van aanpak aangeleverd; deze fase is echter niet vrijblijvend. Mocht het traject door onverwachte omstandigheden niet worden voortgezet, dan wordt voor de intake en dit plan van aanpak totaal € 175,-  exclusief btw in rekening gebracht.

Tijdens het traject wordt elke fase geëvalueerd en afgesloten met een rapportage die voor akkoord eerst aan u wordt voorgelegd en daarna aan de opdrachtgever. Per fase van 3 maanden word bepaald of verlenging van het traject nodig is. De opdrachtgever en u ontvangen aan het eind van het traject een eindrapportage.

De kosten hangen af van de modulen die ingezet gaan worden. Wat kunt uzelf en waarin heeft u ondersteuning nodig? De samenstelling van de modulen wordt aan de hand van de intake bepaald. De transitieregeling bepaalt vaak mede wat u kunt besteden aan een outplacementtraject en /of een opleiding.

Een traject uitgaande van 6 maanden omvat 2 persoonlijke gesprekken per maand, tussentijds telefonisch en mailcontact, een 3-maandelijkse rapportage en een eindrapportage. E-coaching behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het tarief van dit traject inclusief het intakegesprek en het plan van aanpak, ligt tussen de € 2500 en  € 4000 exclusief btw.

Informatie en contact over outplacement

Maak gebruik van het contactformulier aan de linkerkant, neem rechtstreeks contact op via 06-43790138 of stuur een terugbelverzoek naar hoogstedecoaching@kpnmail.nl

Ik neem binnen 24 uur contact met u op.